Ledig ANDEBU – 3-roms leilighet i første etasje

Tilrettelegger
Aktiv
Kontaktperson
Rikard Mørk Moen
Status
Ledig
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , ,
Tjenester
 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første etasje med alt på en flate og kan passe for alle fra førstegangskjøper til senior. En slik leilighet kan også være et godt utgangspunkt for en pendler eller en som jobber mye og i den sammenheng ikke ønsker og bruke mye tid på bolig. Leiligheten kan også være en god investering for å leie ut.rrom asd

Andebu er en meget trivelig plass med hyggelige mennesker og et godt lokalmiljø. I Sentrum finner man det man har bruk for i det daglige med butikker, treningssenter, frisør, bank, vinmonopol osv. For et utvidet tilbud og fasiliteter er det en kort kjøretur til Tønsberg, ca. 15 min. I nærområdet finner man lysløype og fotballbane for aktiviteter hele året. Det er heller ikke langt til flott natur hvor man kan gå rolige skogsturer eller ta med seg fiskestanga for å prøve fiskelykken. Det er for øvrig kort vei til skole og barnehage.

Området har vært kjent for mye ungdommer og støy, men dette er i stor grad borte og det er folk i alle aldre med og uten barn som bor i området nå.

Arealbeskrivelse

Bad, entrè, stue/kjøkken, 2 soverom og vaskerom.areal

Innhold

Gang, 2 stk soverom, bad, bod/vaskerom og åpen kjøkken- stue løsning.

Standard

Pen leilighet i 4-mannsbolig i nærheten av Andebu sentrum. Leiligheten som er fra 2011 holder en gjennomgående god standard. Overflater er moderne og lyse. Her kan man flytte rett inn.

Badet har flislagte vegger og gulv med termostatstyrt varmekabel. Rommet er innredet med dusjhjørne, servant i innredning og wc. Selger har vært nøye og brukt sugekopper på alt som er hengt opp av knagger og lignende for ikke å ta hull på fliser og membran.

Pent kjøkken med hvit slett innredning. Overskapene går helt opp. Her kan man lage mange gode måltider. Åpen stue- kjøkken løsning. Dette gir god romfølelse og reflekterer dagens synergi i bruken av disse rommene. Utgang til fin stor terrasse bygd i 2015 med markise.

Stuen har pipe med mulighet for ildsted. Det sier like vel noe om hvor godt isolert leiligheten er da den per i dag varmes opp kun av varmekablene på badet og panelovner.

Bebyggelse

Nyere boligområde hovedsakelig bestående av firemannsboliger, rekkehus og terrasseleiligheter.
Konsentrert småhusbebyggelse