Ledig Benidorm i Spania

Tilrettelegger
Spaniakanalen
Kontaktperson
Ingrid Totland Tel: +34 655 629 252
Status
Leiligheter ledig
Fasiliteter
, , , , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester
, , , ,

Luksuriøse seniorboliger i Spania

Ciudad Patricia Senior Resort ligger i en nydelig park på 100 000m2 rett utenfor Benidorm. Dette helt spesielle stedet består av 175 leiligheter, et sykehjem og et administrasjonsbygg tilbyr en fantastisk pensjonisttilværelse. Ciudad Patricia tilbyr en meget komfortabel og trygg livsstil ved å sørge for å ha tilgjengelig en service som fjerner alle dine bekymringer ved å måtte vedlikeholde et hjem og en hage. Du vil føle trygghet ved å vite at det er et video-sikkerhetssystem over hele anlegget som bli overvåket 24 timer i døgnet.

Komfortable leiligheter fra 84 m2 til 200 m2

  • Heiser til alle etasjer, video-sikkerhetskameraer som overvåkes 24 timer i døgnet
  • Eget medisinsksenter med lege som bor på området
  • Organiserte sosiale aktiviteter
  • Supermarked, utendørs og innendørs svømmebasseng, minigolf, tennisbaner og petanca, restaurant, salong, kafé, bibliotek, kino, gratis internet og treningssenter

Alle leilighetene har sin egen hage eller terrasse, varme og air condition, elektrisk solskjerming, engelske TV-kanaler og gratis internett-tilgang.

Det finnes godt med parkeringsplasser, og muligheter for carport eller garasje. Vi mener at kjæledyr er familiemedlemmer, så bring gjerne med din katt eller veloppdragne lille hund som kan leve sammen med deg her på Ciudad Patricia.

Det gir ro i sjelen å vite at det alltid er noen i nærheten som kan ta seg av deg. Ciudad Patricia har en lege som bor på området og det betyr at vi døgnet rundt tilbyr akutthjelp og medisinsk assistanse. Det finnes også et medisinsk senter og mulighet for hjemmepleie som en del av det mangfoldige tilbudet på stedet.