Solgt Bergen: Ny 2 roms leilighet Nyhavn, Heis og Vaktmester

Tilrettelegger
Privat annonsør
Kontaktperson
Kari - Privat
Status
1 leilighet
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester
,

Fasiliteter

Delvis møblert, Aircondition/Ventilasjon, Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Bredbåndstilknytning, Heis, Kabel-TV, Moderne, Parkett, Rolig, Sentralt, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Turterreng

Beskrivelse

LEILIGHETEN

En helt ny delikat 2 roms leilighet med gjennomgående høy standard. Lyse vegger i alle rom, parkett på alle gulv, fliselagt bad med moderne baderomsinnredning, HTH kjøkken og balkong. Leiligheten skal stå ferdig i mars 2016. Leiligheten er på 49 kvm, den leies ut med hvitevarer. Kabel-TV og Internett er inkludert i husleien. Leietaker må selv signere eget strømabonnement.

OMGIVELSER

Bare ti minutter fra Bergen sentrum ligger Nyhavn Brygge. Et flott boligprosjekt med grønne utearealer og sjøutsikt. Nabolaget passer for alle aldersgrupper og livsfaser. Studenter, par med – og uten barn, etableringsklare og eldre. Er man glad i sjø, sol og flott natur, er dette nabolaget midt i blinken. Det er knappe 100 meter å gå for å ta seg et morgenbad, eller en rolig kajakktur på fjorden. Matbutikker, barnehager, skoler og treningstudioer ligger kun en kort gåtur unna. Fine sykkelmuligheter i området ,samt Elsero sjøbad som nærmeste nabo.