Solgt Bragernes sentrum – stor eierleilighet med solrik terrasse og garasje

Tilrettelegger
Krogsveen
Kontaktperson
Arild Knudsen
Status
Solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Heis, Rolig, Sentralt, Turterreng, Garasje/P-plass, Utsikt

Beliggenhet

Denne leiligheten har en unik beliggenhet på Bragernes med nærhet både til sentrum og marka. Få minutters gange til Bragernes torg og alle byens fasiliteter. Busskommunikasjon lokalt og til Oslo (30 min.) i umiddelbar nærhet, samt 10 min. gange til jernbanestasjon. Drammensmarka med turmuligheter til Spiralen og Åspaviljongen kun en kort spasertur unna. Leiligheten er tilbaketrukket fra trafikkstøy og bylarm. Dens sentrale plassering gir unike muligheter og byr på, blant annet; gangavstand til byparken, Elvepromenaden og bystranden, sykehus, eldresenter, høyskole, Bragernes kirke, kino, bibliotek, Union Scene og Drammens teater.

De fleste servicetilbud innen få minutters gangavstand. Timekspressen retning Oslo og Kongsberg hver time, døgnet rundt. 10 min. gange til Drammen stasjon med tog og buss. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo. Flytog fra Drammen til Gardermoen.

Kort vei til Bragernestunnelen med rask påkjøring til E18 til Oslo.

Mange fritidstilbud nær Drammen sentrum. Flere treningssentre i nærområdet.

Gangavstand til Marienlyst med flott idrettsanlegg, kunstisbane og nytt badeland. Kort vei til alpinbakker, både Haukåsløypa og Drammen skisenter, se www.drammen-skisenter.no.

Parkering:

Parkering i felles garasjeanlegg. Plass nr. 8.

Parkeringsplassene er organisert som et aksjeselskap og parkeringsanlegget er eiet av Arupsgate 18 Parkering AS org.nr. 993 369 241 der eier av leiligheten eier en aksje.

Den månedlige leien for garasjeplasen er inkludert i felleskostnadene. Leien dekker renter og avdrag på eierandelen av selskapets lån (ca. kr 150.000,-), samt kostnader til drift og vedlikehold av anlegget.