Solgt Frogner – Stilren 3 roms med heis, peis, balkong

Tilrettelegger
Aktiv Frogner
Kontaktperson
Aleksander Buvarp
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Parkett, Heis, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Aircondition/Ventilasjon, Utsikt, Fellesvaskeri

Innhold

Aktiv Frognerveien v/Aleksander Buvarp har gleden av å presentere denne tiltalende og svært innbydende 3-roms leiligheten beliggende i en karakteristisk funkisgård fra 1936. Leiligheten holder god standard og en gjennomtenkt planløsning. Dette er en hjørneleilighet som byr på rikelig med lysinnslipp som gir en flott romfølelse.

Denne flotte leiligheten ligger meget sentralt til i Frognerveien, med umiddelbar nærhet til Frognerparken og lett tilgjengelighet med alt Oslo kan by på. Velkommen til Frognerveien 64.


 • Heis
 • Peis
 • Balkong
 • Selveier
 • Utsikt mot Frognerparken
 • Synlig teglsten på kjøkkenet
 • Originale eikegulv i stue og på soverommene
 • Kjøkken fra 2014
 • Hjørneleilighet
 • Generøs takhøyde på 253 cm
 • Populært boligområde
 • Flotte grønne friområder innen kort avstand
 • Sentralfyr, tilkoblet fjernvarme
 • Arealeffektiv
  Rom for rom beskrivelse Entré
  I entréen er det varmekabler i det flislagte gulvet, noe som er svært praktisk. Det er innebygd en stor skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass. Garderobeskapet har en dybde på hele 112 cm, så her kan man lagre golfbagger, ski, m.m. Det er også godt med lagringsplass i kjellerboden som rommer ca. 6 kvm.Stue
  Stuen er romslig, og har meget gode lys forhold, takk til store vinduer. Her er det rikelig med plass til en sofakrok, salongbord og tv-benk. I hjørnet på stuen står det en peis, som er et hyggelig og praktisk tilskudd til boligen. Fra stuen er det også utgang til balkongen.

  Balkong
  Betongveranda på ca. 3 kvm som vender ut mot fredelige Solheimgata.

  Kjøkken
  Kjøkkenet er adskilt fra stuen og har en praktisk og delikat innredning. Det moderne kjøkkenet tilbyr hvite håndtaksfrie fronter og Siemens integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er praktisk innredet med god skap og benkeplass. Det er også god plass til et stort spisebord der man kan nyte den fantastiske utsikten over Frognerparken.

  Bad
  Flislagt bad med dusj, servant med over- og underskap. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er tilgang fra badet til adskilt wc-rom.

  Hovedsoverom
  Soverommet er av god størrelse med plass til en stor dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rommet vender ut mot fredelige Solheimgata. Store vindusflater slipper inn godt med lys og skaper en herlig atmosfære.
  Bak skyvedørsgarderoben er det et innebygd garderobeskap med en lengde på 103 cm og en potensiell dybde på 91 cm. Dette kan brukes til å utvide badet med dusjnisje eventuelt ekstra plass til vaskemaskin og tørketrommel.

  Soverom 2
  Et unikt avrundet hjørnevindu gir fantastisk lysinnslipp til rommet.
  Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode m.m. Rommet egner seg også godt som barnerom eller kontor.

Beliggenhet

Kort vei til idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon, skole og barnehage.

Med Frognerparken som nærmeste nabo har man gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. Her er Herregårdskroa et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Frognerparken kan by på Norges største rosesamling med totalt 14 000 fordelt på 150 ulike arter i avslappende og rolig atmosfære.

Frognerbadet er Nordens vakreste friluftsbad og har flere bassenger, grønne gressplener og store, svalende trær.
Her har man en flott stupearena hvor akrobatene kan utfordre sine kunster. Morgenbaderne og andre mosjonister benytter gjerne hovedbassenget på øvre plan. På nedre plan regjerer småbarnsfamiliene og barna.

Vigelandsparken er åpen året rundt og med sine skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Når snøen daler ned preparerer Bymiljøetaten skiløyper i parken. Dette gjør kanskje Frognerparken til verdens eneste park hvor man kan nyte en skitur i et skulpturlandskap.

Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum. Her har man alt Oslo kan by på i umiddelbarnærhet.

Frogner kan by på noen av byens flotteste spesialbutikker innen alt fra delikatesse-, kles-, og interiørforretninger. I nærområdet finnes også flere hyggelige bydelskaféer, anerkjente restauranter.

Med Briskeby i nærheten bare må man ta turen innom Bølgen & moi.
Bølgen & moi ble startet i 1995 med en visjon om å gi gjestene en opplevelse inspirert av samspillet mellom mennekser, mat, vin og kunst.
Nyt mat hvor kokken legger sin ære i å tilberede maten fra grunnen av etter gode håndverksmessige tradisjoner.
Ingen anledning er for liten eller for stor til å avlegge et besøk hos Bølgen & moi. Restauranten ligger i en oppusset transformatorstasjon fra 1942, det er rett og slett en opplevelse å besøke restauranten.

Restauranten Sawan i President harbitz gt. 4 er en moderne thai restaurant. Dette er et sted hvor det thailandske kjøkken kommer til sin fulle rett, med respekt for historien, men uten å være redde for å benytte moderne kjøkkenteknikker. Sawan er i følge Tripadvisor rangert på 29. plass av totlat 906 restauranter i Oslo. «Strålende fusion servering, god atmosfære og lokaler samt ypperlig service. Anbefales sterkt dersom du vil ha en asiatisk matopplevelse.» – Kristoffer G.
Restauranten er innredet med moderne thailandske møbler hvor det er skapt en spirituell atmosfære.

Hva med å besøke vinbaren Enoteca, en italiensk perle i Bygdøy Allè. Her kan man nyte god Italiensk mat og vin i lune og intime omgivelser. Her får man Italienske klassikere. Det sies at at deres sagnomsuste pizza alene er verdt et besøk. Her kan man ta et avbrekk fra hverdagen og nyte mat og vin utenom det vanlige.

Det er også verdt å nevne den fantastiske tapas restauranten Schillers. Her kan man nyte spennende tapas i unik stemning med forankring i det spanske kjøkken.

Vestkanttorget er rett i nærheten. Her har det vært antikk-og bruktmarked hver lørdag siden 1989 (fra mars til desember).
«På en god dag kan det være så mye som 10 000 mennesker innom, så det er tydelig at folk tiltrekkes av de mange tilbudene, det sosiale, og ikke minst de eksepsjonelt gode vaflene. » – aktivioslo.no