Solgt Hospitalsløkkan

Tilrettelegger
Meglerhuset Nylander
Kontaktperson
Pål Schei
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
 

Meget pen og praktisk treroms seniorleilighet med svært populær og hyggelig beligenhet på Hospitalsløkkan. Leiligheten har livsløpsstandard, og er forbeholdt personer som har fylt 60 år og/eller har behov for tilrettelagt bolig eller omsorgsbehov. Heis i bygget. 

Umiddelbar nærhet til et rikt kulturliv og servicefunksjoner. Dagsenteret ved det nærliggende sykehjemmet gir daglig tilbud om cafe og matservering samt tilbud om å delta i en rekke aktiviteter knyttet til Hospitalet. 

Leiligheten framstår som lys og luftig og har gjennomgående en meget god planløsning i 4. etg med bla. romslig og innbydende hall, stort bad, 2 romslige soverom med utsikt mot sjøen, koselig kjøkkenkrok og ei fin stue med åpen løsning og utgang til balkong. 

velkommen på visning!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Hospitalsløkkan med nærhet til alle servicetilbuid i sentrum. Hyggelig nærområde med parker, store grøntarealer og tursti langs Nidelven samt ny gangvei til Brattøra. Enkel adkomst til godt kollektivtilbud. Ellers gangavstand til det aller meste av fasiliteter, samt Skansen, Ila og midtbyen.

Adkomst

Kjør Sandgata retning Ila ut av sentrum. Følg gata til du når Kongens gate. Det andre bygget på venstre hånd i krysset er Kongens gate 108. Det er inngang til bygget både fra Hospitalsløkkan og Kongens gate. Mulighet for parkering på Hospitalsløkkan. Det vil bli skiltet fra Meglerhuset Nylander ved annonsert fellesvisning.

Byggemåte

Lavbokk oppført i 4 etasjer. Veggkonstruksjon er oppført i betong og er utvendig pusset. Etasjeskille er et betongdekke. Taket er et valmtak og er tekket med betongstein.

Innhold og Standard

4. etasje:
Gang: Parkettgulv, tapet på vegg og malt himling. Panelovn og skyvedørsgarderobe. 

Soverom 1: Belegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malt himling. Panelovn og garderobeskap. 

Soverom 2: Belegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegg og malt himling. Panelovn og skyvedørsgarderobe. 

Bad: Vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie og flis på vegg, og malt himling. Gulvvarme. Servantskap, opplegg for vaskemaskin, klosett, dusjhjørne, rørfordelingsskap, mekanisk avtrekk og veggskap. 

Stue: Parkettgulv, tapet på vegg og malt himling. Panelovn og utgang til balkong. 

Kjøkken: Parkettgulv, tapet på vegg og malt himling. Innredning med benkeplate i laminat og flis på vegg over benkeplate. Integrert platetopp, stekovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin(45 cm). Utstyrt med oppvaskkum og mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. 

Egen bod på loft i 6. etg.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomt

Areal: Ca 484 kvm iht matrikkelutskrift motatt av kommunen: 
Eierform: Festet tomt festet av borettslaget.
Bortfester: Trondheim Hospital BL

Parkering

Borettslaget leier ut 7 garasjeplasser i parkeringskjeller.

Søknad om garasjeplass sendes styret i borettslaget.

TOBB opplyser at styret tildeler garasjene selv og ordner alt det praktiske mot leietaker. TOBB tar ikke noe gebyr for dette lenger (tidligere ordning).

Vei, vann og avløp

Offentlig vei. Offentlig vann. Offentlig kloakk. Det er private stikkledninger til off. nett.

Ansvarlig megler

Pål Schei
Megler