Solgt Megata Terrasse

Tilrettelegger
Hareid Rør Eiendom AS
Kontaktperson
Christine Marstein
Status
Solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
,
Tjenester
 

Nybyggprosjekt med totalt 20 moderne og tiltalende leiligheter sentralt på Hareid – nå kun 4 ledige! Alle leilighetene har romslig balkong og utsikt mot Storfjorden. Endeleilighetene har balkong på to sider. Det er opparbeidet felles bakhage som grenser mot urørt natur. Gangavstand til Hareid sentrum med alle sentrumsfasiliteter, barnehage, skole, hurtigbåt og ferge.

Leilighetene er ferdigstilt og innflyttingsklare.

Gode planløsninger med store vindusflater som slipper inn mye lys skaper en lett og hyggelig atmosfære. Det er felles lukket garasjeanlegg og boder i kjelleren. Mulig kjøp av garasjeplass for kr. 150.000,-. Leilighetene varierer i størrelse og prisklasse, og har 1 eller 3 soverom. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme fra varmepumpe til termostatstyrte radiatorer i oppholdsrom og soverom, samt elektriske varmekavler på bad, toalettrom og vaskerom. Det er heis i bygget.

Leilighetene fremstår lyse og innbydende med eikeparkett på alle rom med unntak av våtrom som har grå fliser. Panelte plater i eggehvitt på veggene, samt baderomspanel med hvitt flismønster på bad og toalett. Hvite slette innerdører med grå stålhåndtak. Badet har hvit baderomsinnredning 120 cm og speilskap med belysning, noe som gir god oppbevaringsplass. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og stålhåndtak. Mørk laminat benkeplate som ser ut som en stenplate. Det medfølger 1m garderobe pr sengeplass inntegnet på plantegning.

Antall soverom, størrelse og prisantydning:
Leil 1.01 – 3 sov – 107,1m² -3.534.000kr
Leil 1.03 – 1 sov – 57,8m² – 1.984.000kr
Leil 1.05 – 3 sov – 107,2m² – 3.534.000kr
Leil 2.05 – 3 sov – 107,2m² – 3.591.000kr
Pris for garasje er 150.000kr

Se finnannonse og last ned prospekt for fullstendig juridisk og praktisk informasjon.

Vi ser frem til en hyggelig og uforpliktende boligprat!