Solgt NESBRU

Tilrettelegger
ABBL Eiendomsmegling
Kontaktperson
Erik Kvam Johansen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
,
Kommune
Ledighet
Nærområde
 
Tjenester
 

Beliggenhet

Leiligheten har en flott beliggenhet i sameiet med sen kveldsol. Fin og landlig utsikt utover marka. Sameiet ligger i et eksklusivt villaområde, stille og trygt med veletablerte rolige naboer.

Inneholder

1. etg.: Vindfang, gang, stue/spisestue med utgang til veranda, kjøkken med spiseplass, 2 soverom, dusjbad/wc, mellomgang/garderobe.

Overbygd veranda på ca. 7 kvm. Utvendig bod på ca. 2 kvm.

Det disponeres et felles selskapslokale for sameiet, med plass til ca. 60 personer, i tillegg disponerer beboerne i sameiet ekstra overnattingsmuligheter for gjester. Det koster ingen ting å benytte seg av dette.

Standard

Gjennomgående 3 roms leilighet med en terrasse med overbygd tak og markise. Boligen er velholdt, men med normal slitasje på overflatene. Badet er flislagt, hvor de nyere flisene er lagt på opprinnelig gulvfliser. Felt med noen løse fliser/fuger på badegulvet. Opplegg til vaskemaskin, toalettet er vegghengt med innebygd sisterne. Kjøkken innredningen fra byggeår med laminat benkeplater, stålbenk med vask og utslagsvask. Gulvene i gang og stue er lagt med parkett, belegg i vindfang og begge soverommene, laminat på kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer, 2 * 32 amp. hovedsikringer. Se for øvrig takst.

Beskrivelse av tomten

Eiet tomt på 8648 kvm.

Adkomst

Fra Fekjan: kjør over broen opp Nesåsen, Nesvangen svinger av til høyre på toppen av bakken.

Parkering

En garasjeplass med automatisk portåpner følger leiligheten.

Bebyggelsen

Leiligheten ligger i 2. etg./toppetg. med lett tilgang fra bakkeplan. Betongkonstruksjon og bindingsverk, isolert med mineralull, utvendig bekledning.

Utstyr

Kabel-Tv, elektrisk markise, garasje følger leiligheten.

Oppvarming

Elektrisk.

Vei/vann/avløp

Offentlig , med privat stikkrør ut til det offentlig nettet.

Økonomi i borettslaget/sameie

Ingen lån i sameiet pr. 17.06.2014

Diverse

Ingen kan erverve eller eie mer enn en seksjon i sameiet. Overdragelse av seksjon kan ikke skje uten styrets skriftlige godkjennelse. Styret kan ikke nekte
godkjennelse uten saklig grunn. Seksjonene i sameiet kan kun selges til personer som har fylt 55 år på det tidspunkt bindende avtale blir inngått. Dersom 2
personer kjøper en seksjon sammen, må begge oppfylle alderskravet. Styret kan etter skriftlig søknad fravike alderskravet med inntil 5 år. Godkjenning kan
bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.
Forkjøpsrett for beboerne i Nesvangen boligsameie.