Solgt NORDSTRAND- Lys og romslig 3-romsleilighet for aktive seniorer m/heisadkomst, hyggelig veranda og parkering i garasje!

Tilrettelegger
Privat Megleren
Kontaktperson
Soliman Sarwar og Fredrik Kolstad
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
Tjenester
 

Beliggenhet

VELKOMMEN TIL VISNING

Tyslevveien 62 C er en stor og romslig 3-roms eierleilighet med hyggelig veranda og parkering i ½ part av dobbelgarasje. Boligen ligger i byggets 2. etasje med heisadkomst, og er således godt tilrettelagt for både aktive seniorer og rullestolbrukere. Eiendommen har en rolig beliggenhet med gode solforhold og er pent opparbeidet med plenareal, trær og felles sittegrupper.

Leiligheten har blant annet en lys og trivelig stue med klebersteinsovn, samt en fin spisestue (soverom to). Videre er det en praktisk kjøkkenløsning med plass til et lite spisebord, samt flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Boligen har et luftig soverom med garderobeløsning og du finner ekstra lagringsmuligheter i både entré, innredet garderoberom og i utvendig bod .

Salg av seksjoner i Sameiet Tyslevveien 62 er bare tillatt når erververen på tidspunktet for inngåelse av kjøpekontrakt har fylt 50 år.

Kort fortalt
– Romslig 3-roms med god standard.
– Heis med adkomst til leilighetsplan.
– Parkering i ½ part av dobbelgarasje.
– Gjesteparkeringsplasser på tomten.
– Vindfang med garderobeløsninger.
– Kjøkkenløsning med plass til spisebord.
– Stue med ildsted og plass til spisebord.
– Trivelig spisestue (soverom to).
– Flislagt baderom med dusjkabinett.
– Badet har opplegg for vaskemaskin.
– To soverom, hvorav et med garderobe.
– Innvendig garderoberom og lagringsloft.
– Ekstra lagring i utendørs bod i rekke.
– Kabel-tv er inkludert i fellesutgiftene.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beliggenhet
Leiligheten ligger like ved Sæterkrysset – på hjørnet av Nordstrandveien og Tyslevveien,
i et veletablert og rolig boligområde på Nordstrand i Oslo. Området har kort vei til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet ligger Nordstrand idrettsplass og Nordstrandhallen, samt tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter.

Det er kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Brannfjell, Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg byr på store friområder, i tillegg til at Østmarka har et mylder av merkede løyper og flotte turmuligheter sommer som vinter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Spar på Sæterkrysset. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jacobs på Holtet og Lambertseter kjøpesenter, som begge innehar et godt og variert servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Sæter og ligger ca. 3 min å gå fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Lambertseter, 9 min til Ryen, 7 min til Ekeberg, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn

Byggemåte

Flermannsbolig i betong- og trekonstruksjoner. Gulv i 1. etasje er støpt dekke på komprimerte masser. Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass. Saltak i trekonstruksjoner tekket med betongstein.

Arealer og fordeling per etasje

2.etg: Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

Innhold

2. etasje: Vindfang, omkledningsrom, bad/vaskerom, soverom, spisestue (soverom), kjøkken og stue. Atkomst til lagringsloft via nedfellbar
stie. Stuen har utgang til veranda på ca 10 m².

Standard

Vindfang
Det er heis og trappeadkomst til etasjeplan. Entreen gir et fint førsteinntrykk av leiligheten og er innredet med bl.a. garderobeskap og åpen garderobeløsning.

Kjøkken
Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har folierte, glatte fronter, benkebelysning, laminert benkeplate med nedfelt vaskekum og opplegg for oppvaskmaskin. Av hvitevarer/utstyr innehar kjøkkenet ventilator. Rommet har plass til et lite spisebord.

Stue og veranda
Leiligheten har en lys og romslig stue med parkett på gulv, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet er også utstyrt med en fin klebersteinsovn med glassdør for ekstra varme og hygge. Stuen har mange, gode vindusflater som gir rikelig med dagslys og en markise sørger for effektivt solskjerming ved behov. Rommet har i tillegg utgang til en hyggelig veranda.

Bad/wc/vaskerom
Badet er pent utstyrt med fliser på gulv, baderomsplater på vegg, gulvvarme, speil med overbelysning og nedfelt servant. Videre er det servantmøblement, veggskap, høyskap, frittstående toalett og dusjkabinett. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to luftige soverom med tilhørende garderobeløsning på ett. Det ene soverommet er åpnet og fungerer i dag som spisestue, men kan med enkle grep gjøres om til soverom igjen. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i entré, samt innvendig garderoberom, uisolert lagringsloft og utendørs bod.

Oppvarming- Teknisk

Det er oppvarming med panelovner, reflektorovn på bad, samt klebersteinsovn i stue. Varmtvannsbereder på 120 liter er montert i kjøkkenbenk. Naturlig avtrekk over tak eller til yttervegg. Fordelingskurser med automatsikringer, samt lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr. Leiligheten er tilknyttet heis til leilighetsplan og kabel-tv. Kabel-tv er inkludert i husleien.

Parkering / Garasje

Garasje på støpt gulv/plate. Vegger i åpent bindingsverk som utvendig er kledd med liggende
kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med betongstein. Vippeport med åpner.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har gode solforhold og er pent opparbeidet med hage, gressplen, planter, busker og trær. Videre er det felles sittegrupper, samt utebod og asfaltert innkjøring til gårdsplass/garasjer. Fra stuen er det utgang til en hyggelig veranda på ca. 10 kvm.