Solgt Nordstrand/Ljabru – Pen selveier over 2 plan, for deg mellom 55 og 75 år – Rolig beliggenhet – Nærbutikk – Buss/Trikk

Tilrettelegger
Privat Megleren
Kontaktperson
Kathrine Pettersen
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
,
Kommune
Ledighet
Nærområde
Tjenester
 

– Velkommen til Nordstrandtunet –

Privatmegleren Panorama har gleden av å presentere Ljabrubakken 16 J, en stor og innholdsrik seniorbolig i idylliske omgivelse på Nordstrandstunet. Boligen er pusset opp samt overflatebehandlet i 2006 og holder en god standard. Leiligheten har trappefri adkomst, og er således godt tilrettelagt for seniorer over 55 år. Boligen går over to plan, første etasje inneholder entré, et pen flislagt bad, soverom, spisestue(som enkelt kan gjøres om til soverom 2), walk-in garderobe på 6m², et lyst kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen, stuen er utstyrt med peis og har utgang til veranda på 19m². Underetasjen rommer en hyggelig kjellerstue med direkte utgang til markterrasse. Man har godt med lagringsplass i form av et stort kjellerrom og en utvendig bod på 5m². Videre har boligen P-plass rett ved inngangsdøren, gangavstand til matbutikk og offentlig kommunikasjon. Boligen har en rolig beliggenhet med gode solforhold og et pent opparbeidet tun med felles sittegrupper og flaggstang. Boligen ligger usjenert til med fint utsyn over grøntområde og enkel adkomst. Dette er boligen for deg/dere som ønsker å nyte stillheten samt bo i et meget trivelig bomiljø.!

KVALITETER VED BOLIGEN:

– Stor seniorbolig over to plan, størrelsen på boligen er en sjeldenhet på Nordstrand.
– Frodige uteareal på baksiden av boligen med stort potensial.
– Trappefri adkomst.
– Pent flislagt baderom fra 2006 med varmekabler.
– Pent og funksjonelt kjøkken, godt med lagring og benkeplass.
– Meget god planløsning, mulighet for å gjøre om spisestue til soverom nr 2
– Etablert og rolig bomiljø for voksne med en fin intern beliggenhet.
– Meget hyggelig boligsameie og naboer.
– Stille og rolig beliggenhet i villaområde uten gjennomkjøring.
– Kort vei til offentlig kommunikasjon, trikk og buss ca 500m fra boligen.
– Kun 450m til Matkroken hvor man kan gjøre dagligvarehandel.
– Nytt omsorgssenter( 250m fra boligen), som vil gjøre mye positivt for nærmiljøet.

Velkommen til visning!

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Det er ca 450 meter til nærmeste dagligvare-forretning (Matkroken). Sæterkrysset ligger ca 1,2 km fra boligen og her finner du bl.a. SPAR (stor matbutikk som er kjent for en svært bra ferskvareavdeling), Jernia, Apotek 1, postkontor, bank, diverse klesbutikker, bokhandel, parfymeri, renseri, kiosk, gatekjøkken, Egon restaurant, Kaffegalleriet, to sushi restauranter, EVO treningssenter, bakeri m.m. Det foreligger planer om utvikling av Sæterkrysset, som vil kunne gjøre dette til et enda hyggeligere handelssenter. Er du glad i god mat finner du den kjente gourmetbutikken Jacobs, på Holtet, ca 4 km unna. Det tar ca 12 minutter med bil til Oslo sentrum med alt av byens fasiliteter og tilbud.

Offentlig kommunikasjon:
Det er trikkestasjon på Ljabru, ca 500 meter fra boligen. Trikken bruker ca 17 minutter til sentrum, Trikk 18 og 19, med hyppige avganger (hvert 5. minutt i rushtrafikken om morgen/ ettermiddag, ellers hvert 10. minutt). Det er også flere bussforbindelser i nærområdet(nærmeste holdeplass er Ljabru Ekebergveien ca 500m fra boligen),med bl.a. buss nr. 74 og 79 (Grorud). Togstasjonen på Hauketo og Munkelia T-banestasjon ligger også i nærhet til boligen.

Marka/ sjøen:
Fordelen med å bo på Nordstrand er at det er relativt kort vei til både marka og sjøen. Boligen er nærmeste nabo til et flott friområde. Her er det bl.a. en egen jogge/mosjonist løype, samt turveier/stier som fører deg videre inn i Østmarka. Store, kjente friområder ved Ekebergsletta og Brannfjell, i bydelen. Det er en liten sykkeltur til kjente strender som Hvervenbukta, Fiskevollbukta, Nordstrand bad og Katten. Om sommeren går det også badebuss fra Ljabru stasjon.

Kjøpesenter:
Bydelens største kjøpesenter ligger på Lambertseter, ca 3 km unna. Dette er et nytt og moderne senter på ca 20.000 m², som åpnet høsten 2010, med ca 70 butikker samt egen kino (Symra). Her finnes bl.a. bibliotek og vinmonopol. Det er også nærhet til flere andre kjøpesentre, noen minutters kjøring fra boligen.

Byggemåte

Antatt betongfundamenter til fast grunn og runnmur i betong. Yttervegger i trekonstruksjon kledd med liggende panel utvendig. Isolerglassvinduer med ramme og karm av tre fra byggeår. Etasjeskille i trebjelkelag. Takstoler i tre og tekking med takstein. Renner og nedløp i plastbelagt stål. Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse.

Arealer og fordeling per etasje

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 103 kvm

1. etasje ( 75m² BTA):
Primærrom 64m²: Entré, bad/wc, soverom, spisestue, stue, kjøkken.
Garderobe på 6m² som utgjør sekundærrom.

U. etasje ( 28m² BTA):
Primærrom 23 m²: Stue.
Stor kjellerrom i underetasjen. Et tørt og fint rom som kan brukes til bl.a lagring, hobbyrom.m.m

En utvendig sportsbod på ca. 5 m².
P-plass rett ved inngangsdør.

Standard

Boligen holder en god standard og gjennomgikk en generell oppgradering i 2006. Oppgraderingen i 2006 omfattet: Bytte av parkett, parketten er av type Antikk Eik og er meget slitesterk og brannsikker. Hele 1 etasje er fri for dørterskler (praktisk for gåstoll/rullestolbrukere). 1.etasjen er overflatebehandlet og har lyse, helsparklede vegger. Det ble også foretatt oppgradering av elanlegg, innvendige vannrør ble skiftet, nytt kjøkken ble satt inn, ny peis, badet ble oppgradert med bl.a nye fliser på vegger (unntak badegulv) og ny innredning ble satt inn. Boligen er noe ombygget siden kjøp i 2006, nåværende eier har åpnet soverom(2) og benytter dette som spisestue i dag. Vegg mellom kjøkken og stue er også fjernet slik at man får en delvis åpen stue/kjøkkenløsning. Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av standard.

Utstyr

– Kabel-tv og internett (Get)
– Peisovn i stue
– Automatsikringer. 32 A hovedsikring, oppgradert i 2006.
– Mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken

-Bo godt på idylliske Nordstrandstunet-

Bofelleskapet på Nordstrandstunet er helt unikt, her er det hyggelige naboer og venner som har glede av hverandre. Det arrangeres hyggelige samlinger hvor man tar vare på det fine felleskapet. Her kan man se frem til mange hyggelig stunder her som bl.a kaffesamlinger på tunet, sommerfest, grøtfest og tenning av julegran. I juni/juli ferdigstilles et nytt omsorgssenter kun 250m fra boligen, dette vil være med på å gjøre området desto mer attraktiv for den eldre generasjonen. Et omsorgssenter vil gi et økt tilbud i form av aktiviteter og helsetilbud.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler i badgulv. Peisovn i stue.

Parkering / Garasje

P-plass rett ved inngangsdør. Sameiet har to stk carport som er mulig å leie, denne fordelingen behandles av styret. Ellers gjesteparkering på området.

Adkomst

Kjør inn Ljabrubakken fra Ekebergveien, ved Matkroken og følg Ljabrubakken til venstre. Sameiet ligger innerst i Ljabrubakken. Se også vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren. Velkommen til visning!

Servitutter / Rettigheter

31.03.1982 9026 ERKLÆRING/AVTALE
||Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren iflg. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.||

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 1985 på Ljabrubakken 16 i-j-k-l (Aldersboliger), som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 904 825 per 2013
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 809 651 per 2013

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til aldersboliger. Reguleringsplan: S-2381. Det foreligger forslag om forlengelse av Ljabrutrikken til Hauketo. 2 forslag foreligger, en er tunnel fra Ljabru til Hauketo (under blant annet deler av Ljabruveien 16) evt. linje langs vestsiden av Ekebergveien. Den nye follobanen med tog fra Oslo – Ski er planlagt å gå i tunnel under dette området. Reguleringsplan og regulering ligger vedlagt salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Budsjett og regnskap kan sees hos din PRIVATMegler.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 000,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Festeavgift, gressklipping, snørydding, kabel-tv (basispakke fra Get), generell vedlikehold av fellesarealer, utvendig vedlikehold, kommunale avgifter, bygningsforsikring.

Strøm, ca kr. 6926,- pr år.
Forsikring i / Virke forsikring kr (polisenummer 11666)
Selger har en innboforsikring gjennom IF og har betalt kr 1.200 i året.
Strømforbruk siste 12 mnd. er iflg. Hafslund 8149 kWh

Årlig festeavgift er inkludert i mnd felleskostnader.

Oppgjør

Fullt oppgjør/kontant før overtagelse.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Festeavtale

Festet tomt på 3.659 kvm.
Tomtens fellesarealer pent opparbeidet med plenarealer, beplantning/busker og asfaltert gårdsplass.
Festeavgift: Kr 45.910,- (for hele sameiet hvor kostnaden er inkl. i de mnd. fellesutgiftene)-
Regulering av festeavgift: Hvert 10 år.
Festetid: 99 år fra 01.01.1979
Festetid utløper: 2078.
Grunneier: Ellen Marie Rasch

Energiforbruk

Strømforbruk siste 12 mnd. er iflg. Hafslund 8149 kWh.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i «Viktig informasjon for selger og kjøper». Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie/fremleie er ikke tillatt. Styret kan i helt spesielle tilfeller gi dispensasjon. Se vedlagte vedtekter.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon eller odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtagelse i ditt bud.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.

Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens nedlastbare «app.» og på eiendommens annonse på www.finn.no.
Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Solgt ‘som den er’

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: «Enda eigedomen er «selt som han er», eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers». Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner