Ny flott 3 -roms hjørneleilighet med høy standard. Terrasse, bakkeplan, stor garasje, senior 55+.

Tilrettelegger
Megler MNEF/Partner
Kontaktperson
Odd Andre Engh
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
 
Nærområde
, , ,
Tjenester
 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et et populært og attraktivt området, på grunn av sin nærhet til marka, fjorden, slalombakke, lysløyper og offentlig kommunikasjon. Rolige og familievennlige omgivelser.

I underkant av 1 km (gangavstand) til Asker sentrum med Trekanten kjøpesenter, et godt utvalg av butikker og spisesteder, Asker kulturhus med bl.a. kino og bibliotek, og et variert servicetilbud.

Andre tilbud i nærområdet er bl.a. Risenga med svømmehall, kunstisbane, tennisanlegg, fotballbaner og ishockey arena. Asker kommune har et flott og variert tilbud av fritidsaktiviteter.

Innhold

Lys og fin leilighet beliggende i første etasje med trappefri adkomst og to soverom. Inneholder romslig gang, soverom 1, bad, soverom 2, stue med utgang til veranda på ca. 12,5 kvm, spisestue og kjøkken.

Det medfølger en stor garasjeplass (dobbel bredde), samt lagringsbod.

Boder

En egen bod, i lukket del av felles parkeringskjeller.

Standard

Romslig ny leilighet beliggende i første etasje med to soverom. Leiligheten har høy teknisk standard og en godt gjennomført planløsning med fjernvarme og sprinkler anlegg. Fellesarealene og leilighetene har en universell utforming som vil si at det er tilpasset alles behov i så stor grad som mulig.

Leiligheten har en egen garasjeplass i felles garasje i kjelleren, trappefri adkomst, stor heis, lave terskler/terskelfritt og dørbredder som gir god adkomst og snumuligheter med rullestol.

Kjøkken

Åpenen kjøkkenløsning med innredning i hvite glatte fronter og grå laminat benkeplate. Plass for hvitevarer. God plass for spisestuemøbler i tilknyttning til kjøkkenet.

Bad

Romslig flislagt bad med hvit servant. Dusjhørne med glassdører. Plass for vaskemaskin. Downlights i taket.

Gulv

Det er gjennomgående trestavs eikeparkett på alle gulv og fliser med varmekabler på badet.

Vegger

Det er gjennomgående med glattmalte lyse flater i alle rom. På badene er det fliser.

Himling

Det er gjennomgående med malte plater, malte betong elementer og malte himlinger. På badet er det downlights i taket.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes med vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Elektronisk styring av oppvarming. På badene er det varmekabler i gulvet.

Diverse

Eddasvei 32 er et nytt boligområde på Bondi i Asker, kun ca 800 meter fra Asker sentrum. Her er det etablert en flott sameie bestående av leiligheter med høy standard, heis og garasjer. Bomiljøet er forbeholdt kjøpere over 55 år, og det er således et voksent og etablert bomiljø på området.

Sameiet disponerer et stort felles rom som er velegnet til å avholde jubileer, markeringer og lignende, samt en egen leilighet som kan leies av beboere ifb med besøk av venner og /eller slektninger.

Leiligheten har balansert ventilasjon med filtrering av inn-luften. Dette gjør at all luft i leiligheten skiftes ut flere ganger i døgnet. Boligen leveres med en vedlikeholdsavtale på ventilasjonsanlegget som sikrer at det jevnlig blir skiftet filter, rengjort og at nødvendig vedlikehold blir gjennomført.

Garasje i kjelleren gjør at man kan gå tørrskodd inn i bilen uansett vær.

En ny og flott leilighet med store rom og god romfølelse

Bebyggelse

Risenga Tunet ligger kun få minutter unna Asker sentrum og er et nytt boligfelt som består av flere lavblokker med moderne arkitektur. Risenga området er veletablert og litt tilbaketrukket. Flere små koselige tun som er bilfrie. Opparbeidede gangstier og gressplener med beplantning av busker, trær og blomsterbed mellom bygningene. Uteplasser med sittebenker.

Tomt

Pent opparbeidet tomt og fellesarealer med beplantninger, hagemøbler og sykkelparkering på tomten. Asfaltert og granittlagt adkomstveier.

Regulering

Området er regulert til blokkbebyggelse.

Adkomst

Fra Oslo: Ta av E-18 avkjøring Fusdalkrysset mot Rv167/Heggedal/Asker sentrum. Hold til venstre i første rundkjøring og ta tredje avkjøring ut. Følg så Bleikerveien gjennom en rundkjøring og et lyskryss før du fortsetter Røykenveien ca 1 km. Sving så av til venstre og inn på Idunns vei. Ta så første til venstre og følg veien. Eddas vei 32 ligger på venstre side. Det vil bli godt skiltet med Eie visningsskilt ved felles visning.

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass i lukket felles garasjeanlegg samt gjesteparkeringer på anviste plasser.

Solgt ‘as is’

Solgt «som den er» avhendingsloven (avhl.) § 3-9:

Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt «som den er», har eiendommen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.