Solgt Pearl Engens vei 6 D

Tilrettelegger
Eie Bekkelaget & Nordstrand
Kontaktperson
Kine Verdich
Status
Solgt
Fasiliteter
, , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , , , ,
Tjenester
 

Lys og gjennomgående 3-roms seniorleilighet på Nordseter med 14 kvm vestvendt terrasse – nytt kjøkken i 2013

Beliggenhet

Leiligheten ligger skjermet til i et hyggelig og etablert boligområde med dagligvareforretning i umiddelbar nærhet. Trikk fra Kastellet i gangbar avstand, samt buss 75 A (bydelsbuss for seniorer) fra Lambertseterveien like ved Spar-butikken. Dette er en bydelsbuss som går i ring mellom Lambertseter og Sæter.

Kort vei til Lambertseter senter med et bredt utvalg av butikker, frisør, serveringssteder, vinmonopol, kino og bibliotek. Det er også kort vei til Holtet med flere gode servicetilbud som gourmetbutikken Jacobs, Åpent bakeri, Sushi på Holtet, bank, apotek, jernvare og BESTHELSE som er landets største helse- og livsstilssenter.

Området byr på fine turmuligheter i Nordseterskogen og en kort kjøretur unna ligger Ekebergparken skulptur- og kulturminnepark med 255 mål med turstier og skulpturer av internasjonale kunstnere samt museer, spisesteder og panoramautsikt over Oslo. Ellers har området nærhet til flere utgangspunkt i Østmarka med turmuligheter sommer som vinter.

Bydelen har flere treningsstudioer som ELIXIA på Lambertseter, BestHelse på Holtet og Evo på Sæter, samt svømmehall på Lambertseter.

Innhold

Leiligheten inneholder entré, kjøkken, stue, 2 soverom og bad.

Entré – Entreen er lys og trivelig med mulighet for til å henge av seg ytterklær. Ny parkett og malte flater i 2013.

Kjøkken – Kjøkkenet ble byttet ut i 2013 med ny parkett og ny kjøkkeninnredning fra IKEA, integrerte hvitevarer og pene, lyse fliser mellom benkeplate og overskap. Godt med belysning under overskap. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet. Kjøkkenet er praktisk utformet med god skap- og benkeplass. Alle flater ble malt i 2013.

Stue – Romslig stue med god plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Utgang til vestvendt, overbygget og hellebelagt markterrasse på 14,8 kvm med gode solforhold og med hyggelig utsyn. Vegger og tak i stuen ble malt i 2013, og det ble lagt ny parkett.

Soverom I og II – Leiligheten har 2 gode soverom, hvorav et har blitt benyttet som spisestue. Stor skyvedørsgarderobe i soverom I/spisestuen gir godt med oppbevaringsplass. Soverom I ble malt i 2013.

Bad – Flislagt bad med varmekabler i gulv. Servant nedfelt i laminatplate, underskap og høyskap med profilerte, malte fronter. Speil med lysarmatur. Toalett, dusjhjørne med skyvedør. Opplegg for vaskemaskin, tørkeskap