Solgt Pen endeleilighet (55+) på Nordseter

Tilrettelegger
Eie Eindomsmegling
Kontaktperson
Kine Verdich
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
Kommune
Ledighet
Nærområde
, , ,
Tjenester
 

Pen endeleilighet (55+) på Nordseter m/god beliggenhet – vestvendt terrasse på 14 kvm – nyere kjøkken og modernisert bad

Leiligheten har en grønn og idyllisk beliggenhet i et hyggelig og etablert boligområde med dagligvareforretning i umiddelbar nærhet. Trikk fra Kastellet i gangavstand, samt buss 75 A fra Lambertseterveien like ved Sparbutikken. Dette er en bydelsbuss som går i ring mellom Lambertseter og Sæter.

Kort vei til Lambertseter senter med et bredt utvalg av butikker, frisør, serveringssteder, vinmonopol, kino og bibliotek. Det er også kort vei til Holtet med flere gode servicetilbud som gourmetbutikken Jacobs, Åpent bakeri, Sushi på Holtet, bank, apotek, jernvare og BESTHELSE som er landets største helse- og livsstilssenter.

Området byr på fine turmuligheter i Nordseterskogen og en kort kjøretur unna ligger Ekebergparken skulptur- og kulturminnepark med 255 mål med turstier og skulpturer av internasjonale kunstnere samt museer, spisesteder og panoramautsikt over Oslo. Ellers har området nærhet til flere utgangspunkt i Østmarka med turmuligheter sommer som vinter.

Bydelen har flere treningsstudioer som ELIXIA på Lambertseter, BESTHELSE på Holtet og Evo på Sæter, samt svømmehall på Lambertseter.

Innhold

Leiligheten inneholder: entré, stue, kjøkken, soverom, baderom og bod/garderoberom

Boder

Leiligheten disponerer egen bod i tilknytning til terrassen på ca. 2 kvm, samt bod i fellesbygg på ca. 2,5 kvm.

Standard

Stor 2-roms seniorleilighet i 1. etasje med pent og moderne kjøkken fra 07/08, samt modernisert bad fra 2014. Ved inngangspartiet til leiligheten er det en flott solrik terrasse på 14,2 kvm i grønne, idylliske omgivelser. Leiligheten er godt vedlikehold og alle flater ble malt i 2014.

Entré:
Entreen er innbydende med delikat fargevalg og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er plass til sittebenk eller garderobeløsning.

Stuen:
Stuen er lys og har en god størrelse med plass til sofa og tilhørende møblement, samt spisebord. Stuens planløsning gjør den enkel å innrede da det er en egen nisje ved det store vinduet med plass til spisestuen. Det er lys parkett på gulv og malt tapet (malt 2014) på vegg.

Soverom:
Soverommet er stort og trivelig med god plass til dobbeltseng og kontorhjørne. Det er dør inn til badet fra soverommet. Godt med oppbevaringsmuligheter i stort garderobeskap. Lys parkett på gulv og nymalte (2014) flater på vegg.

Bod/garderoberom:
Stor bod med gode oppbevaringsmuligheter. Rommet er i dag innredet med skap og hyller. Dette kan bli en flott walk-in garderobe.

Kjøkken

Lyst og trivelig kjøkken fra IKEA med pen takhøy kjøkkeninnredning med profilerte, heltre fronter samt vitrinedører med belysning i skap. Laminat benkeplate i mørk steinimitasjon med underlimt rustfritt benkebeslag. Fargenøytrale og delikate fliser over kjøkkenbenk, samt belysning under kjøkkenbenk for godt arbeidslys. Nytt kjøleskap fra 2015, komfyr og oppvaskmaskin medfølger, ventilator over komfyr med avtrekk ut av bygning. Kjøkkenet er åpent mot stuen som gjør det lett tilgjengelig samtidig som det er adskilt med vegg. Dette gir plass til frokostbord på kjøkkenet.

Bad

Badet er lyst og ble modernisert våren 2014 med nytt gulvbelegg, nye lyse våtromsplater på vegg, samt innadslående dusjvegger i herdet glass som er plassbesparende. Badet har heldekkende servant over underskap med profilerte hvite fronter. Speil med belysning over servant. Toalett med sidestøtter. Det er opplegg for vaskemaskin og ny varmtvannsbereder på 120 l. fra 2014. Badet har varmekabler i gulv.

Gulv

Leilighetens innvendige gulvflater består av parkett og belegg på bad.

Vegger

Leilighetens innvendige veggflater består av malt strie, tapet og vannbestandige plater på bad. Boligens veggflater ble malt i 2014.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet elektrisk via panelovner og med varmekabler på bad. Boligen har pipeløp, så det er mulig for ny eier å montere ildsted i stue om ønskelig.

Diverse

Borettslaget:
– Kjøper må være over 55 år, se vedtektene.
– Nordseter Seniorboliger Borettslag består av 121 andelsleiligheter.
– Forretningsfører er SVA Regnskapskontor AS.
– Borettslaget har ingen sikringsordninger.

Utførte arbeider i borettslaget:
– I 2013 startet borettslaget utvendig rehabilitering av 32 gavlvegger.
– Enkelte balkonger ble rehabilitert.
– Svalgangene og trappene i hele Borettslaget har blitt vasket, og treverk malt.
– Takrenner renset og enkelte skiftet.

Utførte arbeider i leiligheten:
– Innmat i sikringsskap oppgradert i 2014.
– Ny duk på markise over terrassen.
– Vegger og tak malt to strøk i 2014.
– Ny utvendig persienne på stuevindu i gavl.
– 2 nye panelovner fra 2014 i stue.
– Bad modernisert i 2014.
– Montert alarm og brannvarslingssystem (Sikkerhetsgruppen Nordstrand).
– Nye vinduer på gavlvegg.
– Etterisolert gavlvegg.

Diverse:
– Selger har tidligere fått tillatelse til å bygge ut terrassen langs gavlvegg.
– Det er pipeløp i stue/soverom som gjør det mulig for ny eier å etablere ildsted om ønskelig.
– Leverandør av TV- og bredbåndstjenester er Get.