Solgt Skovheim Eldreboliger

Tilrettelegger
Advokatfirmaet Kopstad & Nilson as
Kontaktperson
Adv. Knut Kopstad
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, , , , , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
, , , , ,

2 roms selveier leilighet i Skovheim Eldreboliger til salgs.

P-rom: 38 kvm
Verditakst: kr 1.525.000
Visning: sønd 9. nov kl 14-15 og mand 10. nov kl 18-19.
Se Finn.no med kode: 52 90 84 37

Den har en attraktiv beliggenhet i bygget, vestvendt med utsyn mot atriet, i 1. etasje i østfløyen. Eldreboligene ligger sentralt plassert på Nordstrand, med få minutters gange til dagligvarebutikk, trikk og lokal buss til blant annet Lambertseter kjøpesenter. Kort vei til Sæter handelssenter med et variert butikk- og servicetilbud.
Skovheim eldreboliger består av 84 leiligheter. Allsenteret ligger i bygningens 1. etasje. Her er du velkommen for å spise god junsj og middag, bruke dine ressurser i ulike aktiviteter, få kulturelt påfyll og delta i sosialt fellesskap. Allsenteret og eldreboligene skal gi beboerne støtte til å mestre tilværelsen i eget hjem på en verdig måte. Gjennom Allsenteret kan beboere og gjester nyte godt av et variert kulturtilbud, gode måltider og sosiale møtesteder. Leiligheten består av entré med garderobeskap, stue med åpen kjøkkenløsning, bad med wc/dusjhjørne og soverom med integretrt garderobeskap. Utgang fra soverommet til vestvendt balkong med utsyn til trær, busker og grøntareal.
Det er malt tapet på veggene og våtromsplater i våtsone på badet. Gulvene er belagt med laminatparkett, vinyl på bad. Taket er overmalt betong/puss. Lyse farger. Kjøkkeninnredningen er enkel med malte fronter. Kjøleskap og hybelkomfyr med to plater. Bad med wc, servant i underskap, overskap med speilfronter, dusjhjørne.
Alle leilighetene har dørtelefon og automatisk døråpner til ytterdør. leilighetene er tilknyttet kabel-tv. Resepsjonstjeneste med direkte telefon til hver enkelt leilighet. For beboere og pårørende gir vaktordningen på kveld og natt, samt de ansattes vennlige og faglige kompetanse, trygghet og støtte i tilværelsen.
FELLESROM
I hver korridor er det vestvendt fellesstue m/balkong og vaskeri til bruk for beboerne. I tillegg har hver leilighet en kjellerbod. Fellesrom i underetasjen for oppbevaring av elektiske rullestoler med utkjøring via automatiske dører til terreng.
ALDERSKLASUL
Det er aldersklausul i vedtektene hvor det fremgår at seksjonene ikke kan selges til, leies ut til eller bebos av personer under 60 år.
FELLESUTGIFTER
Felleskostnader er kr 5.694 per måned og inkluderer varmt vann, drift av Allsenteret i tillegg til sameiets løpende kostnader som blant annet forretningsførsel, kommunale avgifter, betjening av felles lån, vedlikehold, forsikring.

Kontakt Advokat Knut Kopstad på telefon 22 76 72 00 for mer informasjon. 8_stue_310_terrasse_1