Solgt SKULLERUD – PEN 3-ROMS SENIOR-/OMSORGSBOLIG MED SOLRIK BALKONG – HEIS – FASTPRIS

Tilrettelegger
Aktiv
Kontaktperson
Rune Herberg og Karsten Thorberg
Status
Solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester

Innhold

Entré, bad/wc, 2 soverom, kjøkken, stue og bod.

Tildeling av leilighet
Leiligheten er en del av veletablerte Skullerud omsorg borettslag, bestående av 38 andelsleiligheter.Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader, samt IN – Ordnings mulighet hvor det er mulighet for å betale ned deler av fellesgjelden. Omsorgsboligene er et tilbud til personer med et spesielt behov for en tilrettelagt og lettstelt bolig. Bare personer som på grunn av alder, funksjonshemning, funksjonsnedsettelse eller sykdom har behov for en omsorgsbolig kan være andelseiere. Kjøper må derfor godkjennes av Oslo Kommune. Boligen er prisregulert hvor høyeste lovlige overdragelsespris fastsettes ved at opprinnelig innskudd og nedbetalt fellesgjeld reguleres iht. konsumprisindeksen. jf. Skullerud omsorgs borettslags vedtekter kap 1 og 2.

Standard

Leiligheten er tilrettelagt for rullator/rullestol med trappefri adkomst og har ingen terskler.
Innvendige vegger: Overflatebehandlet pusset og hvite malte flater. Keramsike fliser på bad.
Gulv og overflater: Innvendig i leiligheten er gulv dekket med eikeparkett. Keramiske fliser på bad. Himling har malte flater.

Kjøkkeninnredning: Kjøkkeninnredning fra Sigdal med hvite fronter. Benkeplate med nedfelt vaskekum. Fliser over benk og opplegg til oppvaskmaskin. Avtrekksvifte. Spiseplass mot kjøkken vinduet.

Bad/wc: Bad/wc med servant med underskap, speil på veggen med integrert belysning, HC- toalett med armlener toalett og dusjhjørne. Varmekabler med termostat.
Balkong: Sydvendt balkong utgang fra stue på 7,1 kvm. Vender ut mot felles grøntarealer.
Oppbevaring: En bod inne i leiligheten kvm og en bod i altangang følger boligen.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktiv og sentral område på Skullerud som bl.a. Kan by på gå avstand til nærmeste dagligvare butikker (Rimi & Rema 100), samt Skullerud t-bane stasjon. Samt kort vei til skoler og barnehager i alle alderstrinn. I tillegg til at det er kort avstand til Østmarka, nøkkelvann og Østensjøvannet med ulike tur- og rekreasjonsmuligheter.

Boligen ligger vis a vis Langerud sykehjem, som har flere kultur og servicetilbud. Sykehjemmet har en kafeteria hvor man kan få kjøpt diverse måltider. Samt at de også tilbyr fotpleie, hårpleie og aromaterapi. Av treningstilbud kan nærområdet på Skullerud by på bl.a. Skullerud sportsanlegg og Rustad idrettsanlegg, Fresh fitness & Elixia både på Maglerud og Lambertseter. Lambertseter, Manglerud og Bryn senter er bare en kort bil- eller T-banetur unna boligen. Senterne har et hav av servicetilbud som bla, vinmonopol, kino, bibliotek, klesbutikker, dagligvare, kafeer, spisesteder, sportsbutikk, bokhandel, apotek, post, bank, m.m.

Bebyggelse

Området består hovedsaklig av lavblokker.

Adkomst

Ta av fra lyskrysset ved Abildsø mot Skullerud. Følg Enebakkvei et stykke og fortsett videre på Skullerudveien, eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med AKTIV visningsskilter ved fellesvisninger.
Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Byggemåte

Bygningen er oppført i 2003 med bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Etasjeskillere i armert betong. Utvendig kledning av malt panel.
Lavblokken fremstår som godt vedlikeholdt.

Areal

3.etg: Bra/P-rom: 69/66 m²

Følgende rom inngår i primærareal:
Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, kjøkken og stue.

Følgende rom inngår i sekundærareal:
Innvendig bod.

Utstyr

Portelefon, heis, automatisk døråpner, balkong, kabel-tv m.m.

Oppvarming

Elektriske panelovner og varmekabler bad.

Parkering

Borettslaget disponerer noen parkeringsplasser. Brukes etter «først-til-mølla»-prinsippet. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Forsikring

OBOS SKADEFORSIKRING AS
Polisenummer: 10148

Felleskostnader

2 324 pr. mnd. Kabel tv (GET), vaktmestertjeneste, forretningsførsel, forsikring av bygningsmassen og kommunale avgifter.
Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: Kr. 0,- Pr. 31.12.2014
Andel fellesformue: Kr. 30.085,- Pr. 31.12.2014

Faste løpende kostnader

Det bør påregenes løpende bokostnader som strøm, forsikringer m.m.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

Utleie

Utleie er ikke tillatt iht. vedtekter.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Andelsnr. 27 Orgnr. 985843465 i Oslo kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 5.000.000,-. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Vi ber om at dere tar stilling til om dere ønsker å tegne boligkjøperforsikring, se vedlagt produktark for nærmere informasjon. Forsikringen gir deg umiddelbar tilgang til spesialisert advokat, og fritar deg for den økonomiske prosessrisikoen ved reklamasjoner. Vi vil legge dette inn i kontrakten med mindre dere ikke ønsker å tegne forsikringen.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt «som den er»

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3-9. Dette innebærer bl.a. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8: «kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt.» Det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhendingsloven § 3-9, jfr § 1-2 (2).

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av prospektet. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.