Ledig Solbergelva

Tilrettelegger
Foss & co Prosjekt AS
Kontaktperson
Fred-Ivar Myrseth
Status
Ledige leiligheter
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
Tjenester

Beliggenhet

Leilighetene blir liggende meget sentralt i Solbergelva. Det er kort vei til butikker,barneskole,barnehager,offentlig kommunikasjon, idrettsanleggg, flott turterreng og badeplasser. Gangavstand til Solbergsenteret. Busstopp rett på utsiden av boligene. Svært gode solforhold. Drammen sentrum er ca 10 minutters kjøring unna.

Innhold

Alle leiligheter inneholder 2 soverom, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken med balkong/terrasse, gang, bod og vindfang. Bod i kjelleren.
4 typer leilgheter størrelser fra BRA 79 til BRA 82.

Standard

Boligene blir oppført i en god standard med mange gode løsninger. Parkett på gulver og fliser på bad. Vegger blir malt, på badet er det fliser. Kjøkken fra Sigdal, hvit moderne innredning. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner for lavere fyringsutgifter. Vannbåren varme fra energibrønner.

Bebyggelse

Leilighetsbygg over 2 etasjer med parkeringskjeller. Heis. Totalt 16 leiligheter. FØRSTE BYGGETRINN 8 LEILIGHETER.

Arealer

P-rom kommentar: 
2 soverom, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, gang, vindfang.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Det blir etablert vannbåren varme med radiatorer. Elektriske varmekabler på bad. For bygget etableres det varmepumpe med utvendige energibrønner. Utgifter til oppvarming blir med dette systemet meget gunstige.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Selveiende tomt på ca 2220 kvm.

Tomt

Andel av selveiende tomt. Tomten blir ferdig opparbeidet fra selgers side. Utomhusplan kan fås ved hendvendelse til megler.

Parkering

Parkeringsplassene er brede, opp mot 3 meter. En plass medfølger leiligheten. Det er mulig å kjøpe til ekstra p-plasser.

Vei/Vann/Avløp

Tilkoblet offentlig anlegg via private stikkledninger.

Regulering

Området er regulert til bolig.

Adkomst

Kjør RV 283 ut av Drammen. Kjør forbi innkjøring til Solbergelva og ta til høyre i siste rundkjøring før du kommer til Drammenselva, inn Tverrveien. Ta da Gamle Riksvei til høyre mot Solbergelva. Tomten ligger på høyre hånd og er merket.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vedtekter / Regnskap

Fås ved henvendelse til megler.

Forretningsfører

OBOS er ansatt som forretningsfører for de to første år.

Fellesutgifter

Kr. 1820 -1890,- pr måned. Vi variere i forhold til størrelse på leilighetene. Inkludert i fellesutgiftene er forsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenste, renhold, snøbrøyting, kabel-tv m.v.

Prospekt

Vi gjør oppmerksom på at denne nettannonsen kun er et utdrag av salgsprospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer å inngi kjøpetilbud på en eiendom, må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Bestill prospekt via link i denne annonse eller kontakt megler.

Felleskostnader inkluderer

Inkludert forsikring, forretningsfører, vedlikehold, vaktmestertjenester m.v.