Solgt SOLLERUD/ULLERN – Seniorbolig! Nyoppusset 2-roms selveier med terrasse

Tilrettelegger
DNB Eiendom
Kontaktperson
Merete Langsholt
Status
Boligen er solgt
Fasiliteter
, ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
, ,
Tjenester
,
SOLLERUD/ULLERN – Nyoppusset 2-roms  med terrasse
Beliggenhet

Leiligheten ligger idyllisk til i stille og rolige omgivelser på øvre del av Sollerud. Kajalund boliganlegg er et boligsameie klausulert for de over 50 år, med trivelige leiligheter, solrike balkonger og et godt bofelleskap. Fokuset på trivsel er stort og i peisestuen arrangeres det blant annet felles te hver tirsdag og mulighet for å spise middag hver torsdag.

På Lilleaker torg, kun 5 minutters gange fra leiligheten finner du blant annet to forskjellige matbutikker, frisørsalong, blomseterutsalg og to meget hyggelige cafeer i Cafe Grønn og Schlægergården. CC Vest er Ullerns eget shoppingsenter, et kjøpesenter med små trivelige butikker hvor kunden står i fokus. Kaktus er de lokales favoritt restaurant med en betjening som alltid ønsker deg velkommen og velsmakende retter på menyen.

Med sin beliggenhet like ved siden av Sollerud trikkestasjon er du heller aldri langt fra byen, og ønsker du en spasertur i ro og mak kan ganstien fra Lysaker brygge langs Sollerudstranda anbefales på det varmeste.

Innhold

Nyoppusset og lekker seniorleilighet for de over 50 år med en meget god og arealeffektiv planløsning. Leiligheten ligger i byggets første etasje, en etasje ned fra inngangspartiet, og vender ut mot store flotte grøntarealer. Helt uten innsyn og med deilig ettermiddags-/kveldssol er dette et fredelig og behagelig sted å bo.

Her på Kajalund er det stor fokus på trivsel og samhold, og det arrangeres blant annet felles tirsdags te, middager og julefest. I tillegg åpnes peisestuen for en matbit og en prat hver fredag og trimgruppen har fast tid hver torsdag hvor det gås turer eller lignende.

Standard

Leiligheten har gjennomgått et betydelig oppgradering i 2015 og fremstår nå som en særdeles lekker og meget praktisk leilighet. Hver kvadratmeter er utnyttet til det maksimale og du har godt med lagringsplass i tillegg til at det er gode muligheter for både spisebord og salong i stuen. Nåværende eier har i tillegg en liten tesalong ved vinduet hvor man kan lese en god bok mens peisen knitrer ved siden av.

Stue
Stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet ligger i bakkant av leiligheten mens stuen vender ut mot de store fine grøntarealene. Stuen rommer det meste; en liten spiseplass (her anbefales et klaffbord som kan gjøres større dersom man har gjester på besøk), god plass til sofa og ytterligere mulighet for møblering i vinduskroken ut mot terrassen. Terrassen ligger inntrukket under tak i vestlig retning og har derfor godt med ettermiddags- og kveldssol. På utsiden av stuen er en stor gressbakke som gjør leiligheten helt skjermet for innsyn fra forbipasserende.