Solgt Tjuvholmen – 2-roms med heis og balkong med fjordutsikt

Tilrettelegger
Krogsveen
Kontaktperson
Peter Selmer
Status
Solgt
Fasiliteter
, , ,
Kommune
Ledighet
Nærområde
Tjenester
 

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Utsikt

Beliggenhet

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset.

Området: Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Oslos nye bydel Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen – midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) er i ferd med å gjøre Aker Brygge enda mer hyggelig, spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland. «Nye Aker Brygge» skal etter planen stå helt ferdig i 2016, inkludert Vinmonopolets flaggskip som åpnet i 2015 og Bryggetorget som står ferdig i juni.

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Standard:

Lekker leilighet med meget attraktiv og populær beliggenhet ytterst på Tjuvholmen. Leiligheten var ny i 2013 og fremstår lys og moderne med store vindusflater som gir mye dagslys og hyggelig utsyn.

Stue: Lys stue med store vindusflater og utgang til balkong.
Kjøkken: Prefabrikert kjøkken med blanklakkerte fronter, benkeplater i laminat og underlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrert komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Godt utstyrt kjøkken med innredning og utstyr av god kvalitet.
Bad: Bad med vegghengt wc, dusj, opplegg vaskemaskin og baderomsinnredning med servant.
Gulv: Parkettgulv. Keramiske fliser på bad
Vegger: Malte plater og malt mur. Keramiske fliser på bad.
Himling: Malte plater og malt panel. Nedforet himling med integrerte downlights på bad og i entre.
Balkong: Sør/øst vendt balkong ut fra stue. Støpt dekke, terrassebord på gulv, brystning i glass med håndløper i tre.